Industrivägen 3 Östhammar Tel: 070-307 08 20

Om mig

Jag heter Margaretha Siggstedt        Margaretha Siggstedt fotvård Östhammar

Efter att i sju år jobbat inom sjukvården utbildade jag mig till Fotterapeut på vårdhögskolan i Sundsvall 1988. Därefter läste jag in Kompletterande Fotterapeut på distans vid Lundellska skolan i Uppsala 1998/990. Direkt efter utbildningen i Sundsvall öppnade jag en klinik i Söderhamn som jag kom att driva i 26 år. November 2014 öppnade jag min nya klinik Fot Maggan´s här i Östhammar. Från 2016 till 2020 har jag varannan vecka jobbat på Söderhamn Din Hälsocentral i Söderhamn med diabetes fötter. Sedan 2020 är jag en glad pensionär som arbetar två dagar i vecka på min lilla fotklinik.

Under åren jag jobbat som fotterapeut har jag också lärt mig (utbildat gått kurser i) ansiktsbehandling och manikyr. Men numera är det enbart fotvård som jag lägger min tid på.

Är försäkrad genom Folksam och har F-skattsedel. Jag har ett tacksamt jobb. Eftersom kunderna är nöjda och har sköna fötter när de går från mig. Det är många fötter som gått genom händerna på mig genom åren. Hos mig kan ni betala med kort, swish och kontanter.